У межах проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” відбувся турнір з футзалу серед дітей, які потребують особливої уваги. Це представники громад Запорізької області з тимчасово окупованих територій.

В окремий залік змагалися учні Пологівського ліцею №1, Банівської гімназії, Веселівської ЗОШ та Чкаловського ліцею. Діти скучили за атмосферою змагань і викладалися на повну в кожному матчі. Недосяжними для інших стали “Полярні соколи” Пологівського ліцею – три перемоги забезпечили їм головний кубок “Пліч-о-пліч”.

Серйозні баталії тривали за друге місце. Команди Банівської гімназії та Чкаловського ліцею провели один із найдраматичніших матчів турніру “Пліч-о-пліч”, зігравши внічию 4:4. Команда “Динго” Банівської гімназії стала другою, “Австралійські буйволи” Чкаловського ліцею – треті.

Всі учасники турніру сповна насолодилися улюбленою грою, отримавши подарунки від організаторів. Подібні ініціативи підтримують спортивні таланти та сприяють єднанню громад. Дякуємо всім учасникам і вболівальникам за незабутні емоції та підтримку!

📸 ФОТО ЗМАГАНЬ

Така благородна ініціатива не лише надихає молоде покоління спортсменів, а й дає їм надію та підтримку у важкий період життя. Крім того, на церемонії нагородження президент АФЗО Віталій Манько відзначив, що в майбутньому буде проведено ще один турнір для дітей, які є внутрішньо переміщеними особами.

ВІДЕО: Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги / Група А

Поділитися через соціальну мережу: