Цієї суботи може визначитися чемпіон найпрестижніших змагань Запорізької області з футзалу. Усі матчі вирішальної стадії сезону в прямій трансляції на YouTube-каналі ЗМАМФ.

🕥 13.04.2024. Вища ліга. Серія за бронзу. “Felicita” – “Легіон”, 10:30. Рахунок у серії – 0:1.

Суботні матчі фінальної стадії плей-оф йтимуть по-наростаючому. Спершу на майданчику стосунки з’ясовуватимуть команди, що посіли 5-8 місця у регулярній частині сезону. Претенденти на бронзу “Легіон” та “Felicita” видали результативну нічию у першій грі серії – 5:5. Команда Олександра Моргунова мала забирати цей матч, ведучи в рахунку 5:2, але на характері “Легіон” відігрався на останній хвилині, а потім виграв серію пенальті. Тепер скоріше команда Артема Сальникова буде фаворитом напередодні другої гри, маючи психологічну перевагу.

🕥 13.04.2024. Вища ліга. Фінал. “Мангал” – “Динамо”, 11:50. Рахунок у серії – 0:1.

Настав час знову продемонструвати свій характер гравцям “Мангалу”, як вони зробили це у півфінальній серії проти “Легіона”. Щоправда, цього разу суперник більш досвідчений. Чинний володар Кубка області “Динамо” у минулому сезоні на цій же стадії переміг “Колесо Центр”. Тепер команда Олега Чекригіна знову націлена забрати титул. “Мангалу” нічого втрачати, тож підопічні Олександра Міщука разом зі своїм наставником зроблять все можливе, щоб затягнути цю серію до третього матчу.

LIVE / ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧІВ

🕥 13.04.2024. Суперліга. Серія за бронзу. “Колесо Центр” – “Югсталь”, 13:10. Рахунок у серії – 1:0.

Всього одна перемога відділяє “Колесо Центр” від завітних медалей найпрестижнішого турніру Запорізької області. Торік саме “Югсталь” не пустила “Колесо” у Фінал Чотирьох, а тепер ці команди розігрують “бронзу”. В першому матчі команда Романа Кузового реально претендувала на перемогу, але сил вистачило лише на один тайм. У другій грі “Югсталь” знову спробує кинути виклик фавориту, який, напевно, зробить висновки, і включиться вже з перших секунд, щоб закрити серію в суботу.

🕥 13.04.2024. Суперліга. Фінал. “ZpGroup” – “АРПИ”, 14:30. Рахунок у серії – 1:0.

Так чи інакше, але попередні матчі стануть андеркартом головного протистояння суботи “ZpGroup” – “АРПИ”. Команда Ігоря Москвичова провела один із кращих сезонів у Вищій лізі, протягом якого стрімко мчалася назустріч золотим медалям, поки не зустріла жорсткий спротив у фіналі від свого головного конкурента “ZpGroup”. Суперник продемонстрував чемпіонську гру, видавши феноменальний відрізок у першому таймі, завдяки чому фактично й забезпечив собі потрібний результат. Тепер “АРПИ” потрібна лише перемога, інакше всі попередні звитяги цього сезону залишаться просто приємним спогадом.

LIVE / ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧІВ

Поділитися через соціальну мережу: