Felicita – Агро-Контингент 1:5
 Голи: Рибін — Кошовий (х2), Меженевич, Сивоненко, Шрамко

 Команди почали матч дуже активно. “Фелічіта” змарнувала дві нагоди відкрити рахунок, відповіли небезпечно і гості. Але саме господарі відкрили рахунок: після розіграшу ауту Рибін небезпечно пробив, голкіпер відбив м’яч, але знову на Рибіна, який з другої спроби вже не схибив — 1:0. “Агро-Контингент” пішов відігруватись і зробив це вже за 4 хвилини: після гарного розіграшу Меженевич одним дотиком відправив м’яч у ворота — 1:1. Інші голи всі побачили у другій половині: на початку тайму скориставшись перехопленням Сивоненко впевнено переграв голкіпера — 1:2. Через декілька хвилин Кошовий зробив рахунок 1:3, що змусило господарів катати п’ятого, за це вони і поплатились: майже відразу Кошовий зробив перехоплення та влучив у порожні ворота, а згодом теж саме повторив Шрамко. Підсумковий рахунок 1:5.

 Мангал — Динамо 1:5
 Голи: Остренко — Яковлев (х2), Шуляк, Кучук, Курбаков

 Доволі цікава картина, тому що і наступний матч завершився з таким самим рахунком, На 7-ій хвилині Яковлев скористався помилкою захисника, та вібіг зі своїм партнером 2 на 2, та зміг завершити стрімку контратаку голом — 0:1. У першому таймі “динамвці” могли робити рахунок більшим, але обмежились лише одним голом. На початку другої половини зустрічі Яковлев зміг зробити дубль, а протягом хвилини Шуляк забив третій гол. Через декілька хвилин, знову протягом 60 секунд “Динамо” забило 2 голи відзначились — Кучук та Курбаков. Але «Мангал» не пішов з поля без забитого м’яча, гол на рахунку Остренко.

 Запорожпромгруп — АРПІ 1:4

 Голи: Гай — Синицький (х2), Бугай, Аверков
 
 Ця гра майже повторила результативність минулих матчів, хоч і зустрічались команди з верхньої частини таблиці. Синицький дуже швидко відкрив рахунок у матчі. Далі пішла гра атака на атаку, могли забивати як одні так і інші, але все ж наприкінці тайму “АРПІ” зміг подвоїти свою перевагу завдяки голу Бугая. На початку другого тайму Аверков зробив рахунок 0:3 і здавалось, що інтриги вже не буде, але згодом “ЗпГруп” заробив пенальті, який впевнено реалізував Гай — 1:3. Через декілька хвилин Синицькому вдалось підловиги господарів на помилці, та відправити м’яч у порожні ворота. Підсумок: впевнена перемога “АРПІ”.

Поділитися через соціальну мережу: