Beluga – Папір-Сервіс 1:2
 Голи: Харченко — Гончаров, Фросін

 Команди стартували не дуже швидко, приглядуючись одна до одної. На 10-ій хвилині рахунок змогла відкрити “Белуга”: Харченко отримав м’яч на фланзі, змістився в центр и влучно пробив — 1:0. Далі мало що змінилось, команди продовжували грати на зустрічних курсах, розв’язка матчу наступила трохи згодом. На 30-ій хвилині захисник “Белуги” зробив дуже невдалу скидку назад головой і Гончаров розстріляв ворота — 1:1. А ще через 2 хвилини “Папір-Сервіс” вийшов вперед: Класний удар у дев’ятку вдався Фросіну — 1:2. Важлива та вольова перемога “Папір-Сервісу”.

 Вогнетрив — Югсталь 5:2
 Голи: Мандичев (х2), Дзюба (х2), Будін — Чебанов, Слободнюк

 А в цьому матчі “Вогнетрив” з перших хвилин заволодів перевагою, але дуже багато часу рахунок тримався нульовим. Врешті решт першою забила “Югсталь”: після розіграшу щтрафного на стійці забули Чебанова який відправив м’яч у порожні ворота — 0:1.
На початку тайму “Вогнетрив” зусилями Мандичева рахунок зрівняв, але дуже швидко Слободнюк вивів свою команду вперед — 1:2. Через декілька хвилин Дзюба зрівняняв рахунок забивши п’ятою — 2:2, але всіх ще очікувала дійсно вогняна кінцівка. Нічийний рахунок тримався до останніх хвилин матчу, але “Вогнетрив” тричі зловив “Югсталь” на їх помилках та зміг перемогти. Підсумковий рахунок 5:2.

 ФК Оріхів — ХФК Вибір 6:4
 Голи: Левадний (х2), Колесник (х2), Мірошніков, Єсаулов — Петренко (х2), Худяков, Семиков.

Гра у цьому матчі була розкута, команди не боялися грати у свій футбол і це давало свої плоди у вигляді багатої кількості голів.
Вже на п’ятій хвилині матчу рахунок у грі відкрив гравець команди «Оріхів» – Колесник. Цей гол розпочав навалу відповідей від команди «Вибір». Гра нагадувала шахову партію, але замість ходів були голи. Перший тайм закінчився з рахунком 3:2, у другому таймі команди продовжили ту саму тактику і як результат рахунок просто подвоївся. Результат матчу 6:4. Перемагає «Оріхів»

Поділитися через соціальну мережу: