27.01.2024. “Легіон” – “Альтеза-Авто”, 10:30

“Легіон” впевнено виграв свою групу і тепер проведе ще один кубковий матч проти суперника з нижчого дивізіону. “Альтеза-Авто” представляє Другу лігу, де на даний момент посідає 6 місце. У Кубку області ця команда вже заявила про себе: перемоги над першоліговим “Вогнетривом” і лідером Третьої ліги “NONKA”, а також гідний результат у матчі проти “ZpGroup” справедливо забезпечили “Альтезі-Авто” місце в плей-оф. Зустріч із “Легіоном” стане черговим серйозним випробуванням – суперник представляє елітний дивізіон запорізького футзалу, де останнім часом завоював статус міцного середняка.

27.01.2024. “Felicita” – “Мангал”, 11:50

Єдина пара в 1/8 фіналу, де зустрінуться представники Вищої ліги. Зважаючи на турнірну ситуацію у чемпіонаті, перевага на боці “Мангала”. “Felicita” – аутсайдер Вищої ліги, тоді як “Мангал” вже наблизився впритул до топ-4. Однак кубковий турнір – це зовсім інша мотивація. “Мангалу” не без труднощів далося місце у плей-оф, “Felicita” пройшла груповий етап без пропущених м’ячів. Перемога прокладе шлях в 1/4 фіналу, де суперником котроїсь з команд стане сильніший у парі “АРПИ” – “Польфарма”.

27.01.2024. “АРПИ” – “Польфарма”, 13:10

Вивіска цього матчу привертає особливу увагу – лідер Вищої ліги “АРПИ” проти лідера Першої ліги “Польфарми”. Не секрет, що команда Ігоря Москвичова вважається одним із головних претендентів на фінал, зважаючи, що “ZpGroup” знаходиться в іншій частині турнірної сітки. Водночас поразка “АРПИ” відкриває перспективу для будь-якої іншої команди. Цим, наприклад, у минулому розіграші Кубка області скористалося “Динамо”. Немає жодних у сумнівів, що “Польфарма” максимально налаштовується на цю гру. У свою чергу “АРПИ” так само готується до серйозного протистояння проти амбітного суперника з Першої ліги.

27.01.2024. “Динамо” – “Таврія Василівка”, 14:30

Чинний володар трофею впевнено пройшов груповий етап, кваліфікувавшись у плей-оф з першого місця. Тепер на “Динамо” чекає ще один суперник, якого представник Вищої ліги просто зобов’язаний проходити. “Таврія Василівка” – один з аутсайдерів Першої ліги. Після вдалого старту сезону команда програла 5 матчів поспіль, опустившись на передостанній рядок у турнірній таблиці. Кубок області – відмінний шанс заявити про себе, тим більше що суперник дуже статусний – чинний володар трофею “Динамо”.


27.01.2024. “Ювеліри” – “ZpGroup”, 15:50

“Ювелірам” не пощастило з жеребом. Отримати суперником гегемона запорізького футзалу “ZpGroup” не хотів ніхто. Крім того, “Ювеліри” – це єдина команда з Третьої ліги, яка пробилася в 1/8 фіналу. Щоправда, для цього вистачило всього однієї перемоги на груповому етапі. Набравши однакову кількість очок із “Вибором” та “Оболонню”, суперників вдалося “ювелірно” обійти за додатковими показниками. Для “ZpGroup” цей матч стане скоріше тренуванням підвищеної відповідальності, а от далі у Кубку на команду Олександра Оліщука може чекати вже серйозна битва з “Колесо-Центром”.

27.01.2024. “Волна” – “Агро-Континент”, 17:10

Перемістившись з Вищої у Першу лігу, “Агро-Континент” знайшов потрібну для себе мотивацію – тепер команда має реальні шанси боротися за золото. Впевнений сезон накладається і на виступ у Кубку області. Завдяки перемозі над вищоліговим “Мангалом” колектив, що представляє славетний гуляйпільський край, виграв конкуренцію у своїй групі. Наступний бар’єр – це один із лідерів Другої ліги. “Волна” не програла жодного матчу на груповому етапі та віддасть усі сили, щоб затриматися у кубковому турнірі якнайдовше.

27.01.2024. “Beluga” – “Колесо-Центр”, 18:30

“Колесо-Центр” – претендент на медалі у Вищій лізі, “Beluga” – у Першій. Це протистояння може стати показовим: наскільки відрізняється рівень двох найсильніших футзальних ліг Запоріжжя. Без сумніву, “Колесо-Центр” буде фаворитом і гратиме першим номером. Однак і “Beluga” готуватиме сюрпризи та спробує здивувати більш статусного суперника. Переможець цієї пари скоріше за все зіграє у чвертьфіналі проти “ZpGroup”. Цей факт може слугувати додатковою мотивацією для команди, що виступає у нижчому дивізіоні.

27.01.2024. “Папір Сервіс” – “Югсталь”, 19:50

Як і в попередній парі, обидві команди є претендентами на медалі у своїх лігах. І в обох випадках останні матчі з конкурентами складаються невдало. “Югсталь” пропустила 14 м’ячів у двох програних матчах Вищої ліги “Папір Сервіс” залишається без перемог у Першій лізі вже четвертий тур поспіль. Кубкова зустріч – це шанс для обох команд перервати невдалу серію та отримати позитивні емоції.

Поділитися через соціальну мережу: