Огляд матчів. Перша ліга. Тур 1.

«Вогнетрив» — «Папір Сервіс» 3:1

Голи: Мендичев (х2), Салимонов — Соловьянов

Гру почав активніше «Вогнетрив» та створив декілька небезпечних моментів. На 6 хвилині партнери вивели на удар Мендичева, про якого гравці «Папір Сервісу» зовсім забули і рахунок став 1:0. Але відігрався «Папі-Сервіс» дуже швидко: успішне перехоплення на своїй половині майданчику, стрімка контратака та Соловьянов відправляє м’яч у порожні ворота — 1:1. Більше у першому таймі голів ніхто не побачив. «Вогнетрив» був дуже активний в атаці, і кількість переросла у якість вже у другому таймі: Салимонов отримав м’яч з ауту, змістився у центр та влучно пробив — 2:1. Далі пішла гра на зустрічних курсах, «Папір» на останніх хвилинах почав грати з шостим гравцем у полі, але це відігратись не допомогло: після перехоплення Мендичев ударив зі своєї половини поля та влучив по порожніх воротах — 3:1.

«Югсталь» — ФК «Оріхів» 7:5

Заіченко (х3), Бєлінський (х2), Міщенко — Оніщенко (х2), Мозгін, Діброва, Вискребенцев.

А зараз переходимо до самого гольового матчу у нашому огляді за цей тиждень. «Югсталь» не стала відтягувати свою справу, та швидко на початку зустрічі забила два голи. Далі просто не вистачить пальців на обох руках, щоб порахувати скільки моментів господарі втратили, вже к 10-ій хвилині рахунок міг наблизитись до дуже непристойної позначки. На 16-ій хвилині «Югсталь» зробила рахунок 3:0. Далі свої зуби показав вже «Оріхів» Оніщенко забив перший гол своєї команди у матчі, але «Югсталь» змогла знову зробити комфортну для себе перевагу, та команди пішли на перерву за рахунку 4:1. А ось що трапилось на початку другого тайму, на це питання вам не відповість ні один гравець на полі. “Оріхів протягом однієї хвилини зміг скоротити рахунок до мінімального, а за 10 хвилин до кінця зустрічі його зрівняти — 4:4. Після цього відразу «Югсталь» взяла тайм-аут, це і привело команду до тями. На 36 та 37 хвилині Заіченко зробив гандикап господарів у 2 голи, а вже на останній хвилині матчу команди обмінялися голами. Підсумковий рахунок 7:5.

«Black&White» – «Beluga» 1:2

Голи: Воробьйов — Болотін (х2)

Цей матч не був таким багатим на голи, як попередній. Гарно грав захист обох команд. Наприкінці першого тайму голкіпер господарів далеко вийшов з м’ячем, гравці «Белуги» спільними діями круглястого перехопили та Болотін відравив його у порожні ворота — 0:1. У другому таймі знову була гра на зустрічних курсах, могли забивати як одні, так і інші. На 36-хвилині після класної комбінації партнери вивели Болотіна на порожні ворота — 0:2. Після забитого м`яча «Белуга» відійшла в оборону, а «Чорно-білі» змогли забити всього один гол — 1:2.

Поділитися через соціальну мережу: