Огляд матчів. Вища ліга. Тур 1.

«АРПІ» — «Мангал» — 5:0

Голи: Синицький (х3), Босенко, Бугай

«АРПІ» виглядав явним фаворитом у цій парі і вже у першому таймі почав доводити це на полі. Синицький на початку зустрічі відкрив рахунок. Далі господарі тримали гру під своїм контролем. «Мангал» намагався вибігати в контратаки, але результату це не приносило. У другому таймі голів не було досить довго, вже під кінець матчу Босенко, Бугай та третій гол Синицького запалили на табло остаточний рахунок — 5:0.

«Динамо» — «Felicita» — 2:2

Голи: Ігнатуша (х2) — Ямковой, Селезньов

У цьому матчі все було трохи навпаки. Команди з самого початку показали, що налаштовані забивати. Спочатку Ямковой замкнув передачу з метру — 0:1. Через 5 хвилин «Динамо» змогло зрівняти рахунок завдяки пенальті. Але не встигли господарі порадіти, як через хвилину скориставшись грубою помилкою голіпера «Felicita» знову вийшла вперед — 1:2. Далі гра атака на атаку продовжилась, динамівці були близьки, аби зрівняти рахунок ще у першому таймі, але не щастило. Вже у середені другої половини гри Ігнатуша зміг рахунок зрівняти — 2:2. Больше голів у цьому матчі не було.

«Агро-Континент» — «Колесо Центр» — 2:5

Голи: Кошовий, Биковський — Кардаш (х4), Репетун

Команди у перші хвилини приглядались одна до одної граючи обережно, але починаючи з 10-ї хвилини почався парад голів: спочатку Кошовий точним ударом у кут відкрив рахунок — 1:0. А далі пішов зірковий час Кардаша, гравець «Колесо центр» за дуже короткий проміжок часу зміг забити 4 голи. На початку другого тайму Репетун довів рахунок до розгромного, а вже на прикінці зустрічі Биковський забив другий м’яч для своєї команди — 2:5.

Поділитися через соціальну мережу: