NONKA – Польфарма 1:4
Голи: Більце — Черніков О. (х3), Черніков Є.

Вже на початку матчу відбувся швидкий гол, господарі вивели Більце сам-на-сам з голкіпером і гравець “Нонки” був точним — 1:0. Далі гра продовжилась на зустрічних курсах, на 11 хвилині Олексій Черніков зміг рахунок зрівняти — 1:1. Після голу більше почали створювати гравці “Польфарми” та саме вони 17 хвилині змогли забити вдруге — Черніков зробив дубль. Після перерви гра на зустрічних курсах продовжувалась, могли забивати як одні так і інші. Вже на прикінці гри братам Черніковим вдалось довести рахунок до розгромного — 1:4.

Red – Титан 5:2
Голи: Іванов, Сисоев, Бондаренко, Попов, Дзякун — Шека, Фокін

Титан почав гру активніше і змарнував делілька непоганих моментів, “Ред” проводив дуже небезпечні атаки у відповідь. Перший гол у матчі вийшов дуже красивим: Іванов виконував штрафний, та пробив так що прошив і стінку і голкіпера — 1:0. Титан пішов відігруватись, натомість пропустив вдруге: помилкою захисника вдало скористався Сисоев — 2:0. На початку другої половини гри господарі забили вже третій гол: після розіграшу штрафного Бондаренко поцілив точно у кут — 3:0. Згодом був забитий вже четвертий м’яч, контраткою вдало скористався Попов — 4:0. Через деклілька хвилин свій гол нарешті забив “Титан”: Шека зміг прошити голкіпера — 4:1. В останні 2 хвилини матчу команди обмінялись голами та поєдинок завершився з рахунком 5:2.

Баядера — Легіон 2:4
Голи: Майстрович, Бідний — Горелов (х2), Тимофеєнко, Гринько

Команди створювали достатньо моментів, але забити довно не могли. На 17-ій хвилині після розіграшу ауту Майстрович зіграв на добиванні — 1:0. Відразу “Легіон” зміг переломити хід гри: після розіграшу м’яча з центра поля Тимофеєнко вивели на ударну позицію — 1:1. Через хвилину перехоплення у центрі поля, Гринько виходить сам-на-сам з воротарем та робить разунок 1:2. У другому таймі на контратаці Горелов робить рахунок — 1:3. “Баядера” все ж змогла повернутися у гру: Бідний пройшов з м’ячем майже все поле, пробив наче не сильно, але голкіпер з ударом впоратись не зміг — 2:3. Вже господарі активізувались та помчали зрівнувати рахунок, почали “катати п’ятого” і на прикінці матчу Гринько вдарив по порожніх воротах зі своєї половини поля — 2:4.

Поділитися через соціальну мережу: