Прогрес — АльтезаАвто 2:3
Голи: Панченко, Шакало — Третьяков (х2), Мовчанюк

Господарі почали гру активно і це дуже швидко дало свої плоди, після розіграшу кутового м’яч рикошетом від захисника потрапив до Панченка який відправив кулястого у порожні ворота — 1:0. Але радів “Прогрес” не довго, Альтеза активізувалася майже відразу та створила кілька небезпечних моментів. Після перехоплення у центрі поля м’яч відпасували на Третьякова який спокійно відправив його у кут воріт — 1:1. Вже на 9-ту хвилину команди обмінялися голами, але більше у першому таймі ніхто не забивав. На початку другої половини номінальні гості були активніші і змогли забити вдруге: Третьяков змістився з флангу трохи в центр та пробив не сильно, але дуже точно — 1:2. Через вже 5 хвилин був забитий і третій м’яч, який чимось нагадував перший гол: помилка у центрі поля, але на цей раз забив вже Мовчанюк — 1:3. Господарі наприкінці матчу змогли забити гол, відзначився Шакало — 2:3. Щоб врятувати гру у “Прогреса” вже не було часу

Starlife – O`HARA 2:2
Голи: Пилат (х2) — Кікоть, Курило

У цьому матчі події розгорталися більш драматично. Команди на початку гри обмінялися декількома небезпечними атаками, але і тут рахунок був відкритий відносно швидко, на 6-ій хвилині після класної розіграної комбінації Пилат відправив м’яч у ворота — 1:0. Охара після пропущеного голу перехопила перевагу, але забити ніяк не вдавалось, “Старлайф” у свою чергу відповідав дуже небезпечними контратаками. На початку другого тайму “Охарі” все ж вдалося рахунок зрівняти: Стешин прорвався флангом та віддав на порожні ворота Кікотю — 1:1. “Старлайф” зміг знову швидко вийти вперед, що цікаво у цій гольовій атаці прийняло участь 4 з 5 п’яти гравців на полі, все було розіграно дуже класно і Пилат робить дубль — 2:1.
Гра продовжувалась у тому ж ключі, атака на атаку і цей матч повинен був закінчитись саме у нічию, вже на останій, 40 хвилині, Охара отримала право на небезпечний штрафний, який без проблем реалізував Курило — 2:2. Старлайф міг ще вирвати перемогу, але в останній атаці гостей врятував голкіпер.

Мангал-2 — Адреналін 4:6
Голи: Данилов (х4) — Ткач (х2), Юрченко, Клочко, Конопля, Меренков

Багатий на голи був перший тайм — 6 м’ячів на двох забили команди. Данилов вже на 5 хвилині змін зробити дубль: спочатку після розіграшу ауту відбувся удар по воротах, але м’яч влучив у Данилова змінив напрямок та залетів у ворота. Через декілька хвилин вже 3 гравці команди “Мангал-2” вийшли на захисника та воротаря та спокійно розібрались забивши м’яч — 2:0. “Адреналін” явно не чекав такого початку, але швидко один м’яч зміг відіграти: Юрченка залишили наодінці з воротарем — 2:1. На 14 хвилині гри, рахунок вже був рівним: ніхто не завадив завдати точного удару Клочко з дуже вигідної позиції. Майже відразу “Мангал” робить класну комбінацію яку голом завершує знову Данилов і це хет-трик. І як виявилось у першому таймі це був не кінець, через хвилину “Адреналін” зрівнює: Ткач прийняв м’яч трохи змістився вправо та пробив, хоч удар йшов по центру, але воротар свою команду врятувати не зміг — 3:3. У другому таймі “Адреналін” зміг просто набити більше голів. Спочатку Конопля підкараулив голкіпера, та скориставшись його помилкою відправив м’яч у ворота 3:4. Через десять хвилин Маренков замкнув пас на порожні ворота, а ще через декілька хвилин Ткач довів рахунок до крупного — 3:6. На останній хвилині Данилов зміг забити свій четвертий м’яч у грі. Підсумок: 4:6. Відкрита цікава гра у якій були голи на будь який смак.

Волна — Талантіка 0:6
Голи: Ларин (х2), Строй, Скочій, Кириченко, Шевченко

Цей матч був напевно самим передбачуваним з усіх у першому турі. Вже на 5-ій хвилині гості вели з рахунком 2:0. Спочатку Ларину вдався класний удар з дальньої відстані, а через декілька ївилин Ларин впевнено реалізував штрафний. На 9-ій хвилині вже Строю вдався
удар п’ятою — 0:3, а через 7 хвилин Скочій довів разунок до розгромного, і це ще у першому таймі — 0:4. Волна звісно намагалася зробити хоч щось в атаці, але ці спроби успігними не були. Вже під кинець гри Кириченко та Шевченко зробили рахунок непристойним — 0:6.

Поділитися через соціальну мережу: