ФК Оріхів — Beluga 0:2
 Голи: Шкабарня, Сільвеструк

 Команди підходили до гри у різному настрої. “Оріхів” у минулому турі з боєм поступився “Югсталі”, а “Белуга” мінімально обіграла “Black&White”. Номінальні гості були активнішими за суперників, але у першому таймі забити не вдалось жодній с команд. На початку другого тайма все ж таки “Белуга” відкрила рахунок: Шкабарня пробивав по воротах з доволі безпечної відстані, але рикошет від захисника і м’яч у воротах — 0:1. Після голу у власні ворота, “Оріхів” активізувався та раз-по-раз вибігав у небезпечні контратаки, але забити так і не вдалось. А ось “Белуга” змогла відзначитись вдруге: Сільвеструка вивели на ударну позицію, і той не залишив шансів голкіперу — 0:2.

 Вогнетрив — Black&White 4:4
 Голи: Салимонов, Кологойда, Матюха, Мандичев — Басовський (х2), Корчак (х2)

 Дуже цікавим та багатим на голи виявився другий матч дня у першій лізі, хоча у першому таймі здавалось інакше. Команди почали дуже активно і вже на 7-ій хвилині Салимонов випередивив голкіпера та відкрив рахунок — 1:0. Гра і далі була досить відкрита і вже на 14-ій хвилині Кологойді вдався класний удар — 2:0. Багаточисленні атаки “Black&White” результату не приносили. У другій частині зустрічі гра видалась веселішою. На початку тайму Матюха підловив голкіпера, який далеко вийшов з воріт — 3:0. Далі нарешті забивати пішли і гості, протягом двох хвилин Басовський та Корчак скоротилі відставання до мінімального, але Мандичев зробив перевагу своєї команди у два м’ячі — 4:2, і це всього за п’ять хвилин. Після цього гравці “Вогнетрива” подумали що гру зроблено, але дует Басовський-Корчак з цим був не згоден, та зміг на 37 та 39 хвилинах забити, та врятувати нічию — 4:4. 

 Югсталь — ХФК Вибір 11:1
 Голи: Заіченко (х4), Бєлінский (х3), Соколовський (х2), Швидкій — Понька, Олейник (АГ)

 А ця гра була сама передбачуванна у першій лізі цього тижня. “Югсталь” дуже швидко змогла відкрити рахунок зусиллями Заіченко, а вже через хвилину Соколовський його подвоїв — 2:0 вже к 5 хвилині. “Вібір” намагався йти в атаку, але було видно що не вистачає виконавчої майстерності. На 10-ій хвилині Бєлинський зробив разунок 3:0, і це означало лише одне, що перемога від господарів нікуди не втече. У другому таймі далася взнаки втома гравців “Вибору” і “Югсталь” почала забивати голи на будь який смак, тим самим гравці почали набивати собі голи для гонки бомбардирів.Серед цього голепаду Понька зміг забити для своєї команди гол престижу, підсумковий рахунок — 11:1.

Поділитися через соціальну мережу: