Felicita – АРПІ 1:4
 Голи: Ахінько — Аверков (х2), Бугай, Синицький.

 У цьому матчі господарям вдавалось довго тримати свої ворота на замку, та дуже вдало грати у захисті. Допоки Аверкову не вдався влучний дальній постріл у середені тайму, так рахунок у матчі став 0:1. Більше голів у першому таймі ніхто не побачив. У другій половині  “АРПІ” зміг подвоїти перевагу вдало розігравши штрафний. Тим часом атаки “Felicita” успіху не приносили. Вже ближче до закінчення зустрічі Аверков та Синицький довели рахунок до розгромного, на що Ахінько відповів голом престижу. Підсумковий рахунок 1:4.

 Мангал — Запоріжпромгруп 0:5
 Голи: Делятинський (х2), Гажемон, Леміш, Макшанов

 Для “Запоріжпромгруп” це була перша гра сезону, тому що перший тур команда пропускала. І як вдало почалась зустріч для “ЗпГруп” вже на 7-му хвилину команда вела в рахунку 0:2: спочатку Гажемон замкнув дальню стійку, а через дві хвилини Леміг скориставшись серією рикошетів вілправив м’яч у порожні ворота. Буквально через декілька хвилин рахунок був вже розгромним, “ЗпГруп” вдалось забити ще два голи за дві хвилини, довівши рахунок до розгромного. У гравців “Мангалу” мало що виходило в атаці, хоча свої шанси забити вони мали. У другому таймі Макшанов встановив остаточний рахунок на табло — 0:5.

 Колесо Центр — Динамо 3:1
 Голи: Статьєв, Бугайчук, Павлюк — Лоскутов

 Ця гра тривала на зустрічних курсах, де команди майже кожну свою атаку завершували ударами. На 6-ій хвилині Статьєв замкнув передачу на порожні ворота. Вже на 10-ій хвилині Бугайчук скориставшись помилкой голкіпера зробив рахунок 2:0. Перед перервою “динамівець” Лоскутов один м’яч відіграв, і здавалось що у другій частині матчу команди ще нас порадують забитими голами. Але був всього один гол і те з пенальті, яке вдало реалізував Павлюк. Перед фінальною сиреною ще був момент, який на події матчу мало б вплинув: “динамівець” Оридорога прериваючи вихід на порожні ворота своєї команди отримав червону картку. Підсумковий рахунок 3:1 на користь “Колесо Центра.

Поділитися через соціальну мережу: